• Képeslap küldése

Támogató:


Mit jelent a kifejezés: „Zselyk a világ vége”? Azt, hogy fekvése, és a rossz bekötő utak miatt el van zárva a világtól. A település egy zsákutca végén van, arra kell kijönni a faluból, amerre bemegy az ember.

Szállás

„Vendégként érkezik, zselykiként távozik.”

 

Kedves Érdeklődő! 

Zselyket uticélul azoknak a kedves vendégeknek ajánljuk, akik valami mást szeretnének a fárasztó, városi élet után, akik kicsit meg szeretnének állni. Szabadidejét itt csendes, nyugodt környezetben töltheti, hallgatva a madarak csiripelését, a kakaskukorékolást. Megízlelheti a helyben megtermett, akár saját kezűleg gyűjtött gyógynövények teáinak ízét, nem beszélve a helyi borokról és pálinkákról. Meghallgathatja a háziak elbeszéléseit a faluról, munkájukról, életükről, történeteket a régiekről. Nagyokat sétálhat a környék dombjain, erdeiben, gyönyörködhet a naplementében. Felkínáljuk Önöknek azt az egyedülálló lehetőséget, hogy bekapcsolódhatnak a napi munkákba, mint például mezei munkák, vagy állatok gondozása.

 Jöjjön el hozzánk, tapasztalja meg vendégszeretetünket és az itt élő emberek mindennapi szokásait.

 Adottságok

 Családoknál tudunk szállást biztosítani, előzetes egyeztetés után.  Az illemhelyet, mint a falvakban általában az udvaron találjuk. Jellemző a családokkal közös fürdőszoba használat.

Ha sikerült kedvet ébreszteni, és szeretné személyesen is megtapasztalni a zselykiek vendégszeretetét, és hamisítatlan, egyszerű falusi környezetben eltölteni néhány napot, kérjük  a következő címen érdeklődjön: zselyk@zselyk.eu.

Telefonon: Vajda Ilona: +40/743 362 037.

 

Szeretettel várjuk:


                              ProZselyk Egyesület

 

Zselyki emlékek, beszerezhetők a boltban:

pálinkás kupica 5 lej

boros kupa: 9 lej
 

képeslap: 2 lej
ajándék tasak: 8 lej                              

 


A nagyapám mondta: "Ha az urak úgy gondolják, hogy okosak, hát a parasztok sem buták! "
- utalva arra, hogy a paraszt termékét eszi meg az "ur", aminek a legjavát és a legfrisebbjét mégis csak a paraszt eszi meg.